Image

Tre hästar på kvällens Internetauktion!

Fredag idag och då är det också dags för Internetauktion. Vi har tre hästar som skall upp i den digitala ringen i kväll, ett intressant fölsto, en ettåring och en starthäst. Vi börjar avsluta hästarna vid klockan 19.00 men budgivningen är redan öppen! Vi har som vanligt tagit fram en digital katalog där du kan studera kvällens utbjudna hästar!

Dags för avelsvärdering på Solvalla!

I morgon byter vi månad till mars och då är det också dags för avelsvärdering på Solvalla. Det är sex hingstar som kommer visas upp för avelsvärderingsnämnden och har du inte möjlighet att vara på Solvalla och följa avelsvärderingen så kommer dagen att filmas och kommer att kunna ses på Svensk Travsports YouTube från tisdagen 5 mars.

Åtta hästar till salu på kvällens Internetauktion!

Fredag igen och då kör vi som bekant Internetauktion! Budgivningen är öppen och klockan 19.00 i kväll börjar vi avsluta hästar. Vi har tagit fram en digital katalog till kvällen.

Dags att boka upp sig inför årets stämma i ASVT!

Vi närmar oss årets stämma i ASVT med raska steg och det är 16 mars som gäller och vi kommer hålla till i Nordinsalen på Solvalla. I år kommer det också vara en Galamiddag efter årsstämman där vi delar ut priser till de som hade lyckats extra bra under 2023.

Idag har vi öppnat upp Föl- & Ammajouren för säsongen 2024!

Årets fölningssäsong är i sin linda men idag har vi öppnat upp Föl- & Ammajouren för året. Blir samma upplägg som förra året med ett antal rutinerade människor som ansvarar för olika veckor. I år är det åtta personer som kommer arbeta i Föl- och Ammajouren.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram