Image

ASVT erbjuder en rad spännande tjänster

Uppfödare, hästägare, proffs, amatör eller – kort och gott - travintresserad? Ett medlemskap i ASVT medför att ditt liv blir såväl lite enklare och billigare.

Verksamhetsområdet för Avelsföreningen med dotterbolag är omfattande. ASVT är en travpolitiskt mycket aktiv förening som bland annat arbetar för ökade uppfödarpremier och prispengar. Vi vågar faktiskt påstå att ditt medlemskap gör både dig och din verksamhet starkare.

Avelsföreningens dotterbolag | ASVT:s Trottex AB | På ASVT:s uppdrag ger Trottex ut den välrenommerade tidningen Travhästen. Vidare arbetar Trottex med information och de praktiska delarna i föreningen. Det arrangeras bland annat kurser, föredrag och avelsdagar samt trav- och studieresor. ASVT:s Trottex AB är störst i Sverige när det handlar om att arrangera unghästauktioner.

Medlemsavgiften för år 2021 är 475 kronor, en summa du snabbt tjänar in – såväl i kunskap och gemenskap som genom att utnyttja de förmåner vi kan erbjuda fullbetalande medlemmar via våra samarbetspartners, - Ungdomsmedlemskap med alla förmåner för dig mellan 16-25 år för 100 kronor per år.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram