Image
Vi närmar oss Next Generation Sale med raska steg!

Vi närmar oss Next Generation Sale med raska steg!

Börjar fylla på bra på hotellen i Eskilstuna inför Next Generation Sale så väntar inte för länge med att boka er plats så ni inte missar årets häftiga auktionsnyhet där vi blandar auktion med underhållning av högsta klass!

sovaElite Stadshotell var fullbokat ett tag men vi har fått ytterligare ett begränsat antal rum där så för tillfället finns det ett fåtal rum kvar även på Stadshotellet. På Elite Stadshotell bokar du ditt rum via nedanstående länk

Boka rum Elite Stadshotell

Övriga två hotell vi samarbetar med är Comfort Hotel i Eskilstuna och Clarion Collection Bolinder Munktell och på dessa två hotell måste ni ringa och ange bokningskoden för att få tillgång till rabatterade priser.

Comfort Hotel Eskilstuna
Enkelrum: 929:-
Dubbelrum: 1029:-
Bokas på telefon: 016-17 78 00

Bokningskod: Sundbyholmstravet

Clarion Collection Bolinder Munktell

Enkelrum: 995:-
Dubbelrum: 1095:-
Bokas på telefon 016-16 78 00

Bokningskod: Sundbyholmstravet

Vill du sitta och äta en auktionsbuffé under auktionen och ha ett bord i auktionslokalen?

Då bokar du din plats hos Travrestaurangen på telefon 016-42 84 22 eller så mejlar du till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Priset på buffén är 495 kronor och vill du se menyer för respektive kväll så finns dom här på hemsidan under sidan Next Generation Sale.

Info om Next Generation Sale

Rundvandring NGS artikelÄr du lite nyfiken på hur en auktion fungerar så kommer det finnas möjlighet att vara med på en guidad tur där ni tittar in lite bakom kulisserna och får lära er viktiga saker att tänka på om man funderar på att köpa en häst på en auktion!

NGS artikelbild

 

 

 

 

Är som sagt lite av ett nytt upplägg för auktioner med en kombination av auktion och underhållning i pauser och efter själva auktionen.

Marknadschefen på Sundbyholms travet, Stefan Eriksson, är laddad och säger

-Vi ser verkligen fram emot att skapa ett trivsamt och underhållande kvällskoncept för våra auktionsgäster. Sundbyholmstravet är också väldigt glada över samarbetet med ASVT som möjliggör att hästauktioner kommer tillbaka till Eskilstuna, vi skall göra vårt yttersta för att alla besökare skall trivas hos oss!

Stefan har inte legat på latsidan utan har redan klart med artister som Linda Bengtzing, Magnus Carlsson, Evelina Olsén, Richard Herrrey och Erik Linder! På fredagen är det Linda Bengtzing, Evelina Olsén och Erik Linder som håller i underhållningen. På lördagen är det Magnus Carlsson, Richard Herrey och Erik Linder som ser till att vår kväll blir trevlig!

För att alla skall kunna vara kvar i Auktionshallen och följa underhållningen efter auktionen så kommer det att finnas busstransfer efter underhållningen till de tre hotell vi samarbetar med.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram