Image

Next Generation Sale

 

Logga NGS artikelÄven i år arrangeras Next Generation Sale på Sundbyholms travbana 13-14 september. Det blir en härlig helg med auktion, lunchtrav på fredagen och STL/V75 på Sundbyholm under lördagen samt festligheter på auktionskvällarna.

Auktionshästarna stallas upp nedanför publikentrén på Sundbyholms travet där det finns gott om plats för intresserade att besiktiga ettåringarna. 

Under Auktionen finns auktionist på plats i Sundbyholms nyrenoverade totohall där det serveras middag under auktionen.  I och med att vi har en auktionist på plats så blir det fysisk budgivning i lokalen på det gamla "vanliga" sättet!

Att det finns möjlighet att lämna bud i lokalen gör också att privatpersoner kan handla på auktionen igen. Det kommer också finnas möjlighet att lämna bud digitalt om man så önskar så det blir en så kallad hybridauktion.

Sundbyholmstravet & ASVT hälsar alla hjärtligt välkomna till Hästauktioner samt lunchtrav & STL/V75 tävlingar

Fredag 13/ 9 & Lördag 14/9

 

Här finns det Veterinärintyg för ettåringar att ladda ned

Att tänka på innan auktionen!

Läs villkoren innan! | Läs mer i auktionsvillkoren när det gäller både säljare och köpares ansvar, betalningsvillkor med mera. Ytterligare frågor om Next Generation Sale, finansiering, övriga villkor med mera besvaras av Trottex tel 070-748 03 93 eller 070-445 58 05.

Att köpa häst på Next Generation Sale

Hästköpare – att tänka på

Next Generation Sale kommer i år att gå av stapeln på Sundbyholms travbana 13-14 september. Det kommer vara en hybridauktion där budgivningen kommer ske antingen i Menhammar Online Sales eller så bjuder man live i auktionslokalen på det gamla vanliga viset. 

 

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram