Image
Här finns massor av nyttig information inför Next Generation Sale!

Här finns massor av nyttig information inför Next Generation Sale!

Nu är vi riktigt nära årets Next Generation Sale och auktionen känns extra spännande nu när Lufti Kolgjini kommer med ett gäng hästar till årets auktion. Fanns fina hästar tidigare också i katalogen och en som fick lite draghjälp igår var M.T.Wilhelmina vars tvååriga bror Eyeofthetiger vann tvååringsloppet på Jägersro igår kväll! Tänk på att auktionsstarten är flyttad till 18.00!

Annons NGS helg artikelFinns fortfarande platser kvar till auktionsbuffén och du bokar din plats hos Sundbyholms Travrestaurang 016-42 84 22 eller på mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och priset för buffén är endast 395 kronor.

Buffé Meny:

Örtmarinerad Fläskytterfilé, Chilimarinerad Kycklingfilé, Rostbiff, Sotad Lax, Citron & Dill dressing, Ört & Chili dressing, Bearnaisesås, Pastasallad med rucola & parmesan, Tomat & Mozzarellasallad, Blandsallad, Potatisgratäng och Smör & bröd.

Efter auktionen så blir det underhållning inne i auktionshallen så det blir en trevlig kväll! Även i år har Sundbyholmstravet ordnat med buss ifrån travet för tider och information om vilka hotell som vi samarbetar och all annan information runt auktionen hittar du på informationssidan för Next Generation Sale.

Till Infosidan Next Generation Sale

Visningen av auktionshästarna börjar klockan 10.00 på fredag och även i år är det uppbyggt en tillfällig stallbacke utanför huvudentrén. Vi har Boxlistor och auktionskataloger att dela ut på mottagningen ute på stallområdet.

Boxlista

Boxskiss över auktionsområdet

Här kan du läsa auktionskatalogen

Här kan du läsa auktionskatalog med de efteranmälda hästarna

Glöm inte att du måste ha ett budgivarkonto om du skall buda på nätet är du på plats i auktionslokalen kan du höja näven för att lämna bud så vi kör en så kallad hybridauktion.

Budgivarkonto fixar du på auktionssidan, har du ett konto innan så behöver du bara godkänna auktionsvillkoren för Next Generation Sale. Har du problem med att skapa ett konto eller behöver hjälp runt kontofrågor kontakta Jessica Adler på 070-445 58 05.

På auktionssidan kan du också se bilder och filmer på auktionshästarna

Till auktionssidan

Buss artikel

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram