Image
Då är dagen D kommen och det är dags för Next Generation Sale 2024!

Då är dagen D kommen och det är dags för Next Generation Sale 2024!

Budgivningen öppnar klockan 08.00 idag i Menhammar OnlineSales och visningen av auktionshästarna börjar klockan 10.00 utanför huvudentrén till Sundbyholms travbana. Auktionen startar 18.00 och då finns det möjlighet att lämna bud i Sundbyholms gamla totohall där det serveras en auktionsbuffé finns även möjlighet att lämna bud utan att äta i lokalen.

Ni som har tänkt delta i auktionen via nätet tänk på att kolla upp så du har ett fungerande budgivarkonto på Menhammar OnlineSales. Har du haft ett konto tidigare så måste du godkänna auktionsvillkoren för Next Generation Sale i Menhammar OnlineSales.

Det är även i Menhammar OnlineSales du ansöker om nytt konto om du inte haft något tidigare, tänk på att det tar en stund innan det blir godkänt så var ute i god tid! Vid problem att skapa konto eller andra frågor runt era konton så kontakta Jessica Adler på 070-445 58 05.

Här kommer du till Menhammar OnlineSales

Vill du boka plats till buffén i auktionshallen kontakta Sundbyholms Travrestaurang 016-42 84 22 och buffén kostar 395:- per person och på buffén finns

Örtmarinerad Fläskytterfilé, Chilimarinerad Kycklingfilé, Rostbiff, Sotad Lax, Citron & Dill dressing, Ört & Chili dressing, Bearnaisesås, Pastasallad med rucola & parmesan, Tomat & Mozzarella sallad, Blandsallad, Potatisgratäng och Smör & bröd.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram