Image
Vill du träffa en nyckelperson på Svensk Travsport över en bit mat?

Vill du träffa en nyckelperson på Svensk Travsport över en bit mat?

Idag är det Svensk Travsport som är värd för dagens lucka. I förra årets julkalender provade vi en ny form av pris den här dagen och det blev lite av en succé så vi kör med samma upplägg i år på Svensk Travsports dag!

Världens bästa travsport som är attraktiv för alla – alltid med hästen i centrum är Svensk Travsports målsättning som den svenska travsportens huvudorganisation.

Förra året vann Marie Rotman Svensk Travsports lucka i julkalendern och hon valde att träffa Robert Karlsson. De träffades en tävlingsdag på Solvalla och både Marie och Robert var väldigt nöjda med mötet. Därför kör vi en favorit i repris i år!

Dagens lite annorlunda upplägg går ut på att istället för att svara på en fråga så bestämmer du dig för vem av Svensk Travsports representanter du vill träffa och vilka tre frågor vill du diskuterar med ”din person”.

Vinnaren i dagens lucka får en pratstund över en matbit på en travbana i Sverige med en av följande ledande personer från Svensk Travsport:

Christina Olsson – Avel
Mattias Falkbåge – Hästvälfärd
Robert Karlsson – Sporten
Maria Croon – ST generellt

Som sagt idag är det extra enkelt att tävla! I stället för att svara på en fråga skall du berätta

Vem av ovanstående personer skulle du vilja träffa och vilka tre frågor vill du diskutera?

Så idag behöver ni inte in och leta på några hemsidor utan fundera en stund på vem du skulle vilja träffa och vilka tre frågor du skulle vilja diskutera under er pratstund. Mejla in dina kontaktuppgifter tillsammans med vem du vill träffa och dina tre frågor till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så kommer vinnaren att väljas ut tillsammans av Svensk Travsport och ASVT.

Dagens priser

1:a pris Träffa en av ST profilerna över en matbit

2:a pris ASVT mössa och reflexväst

3:e pris 2 Buffar

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram