Image
Vill du och en polare vara på plats på Solvalla sista helgen i maj?

Vill du och en polare vara på plats på Solvalla sista helgen i maj?

Låter rubriken lockande då skall ni absolut vara med och tävla idag när vi startar en ny vecka i vår julkalender! För först ut den här veckan är vår nationalarena Solvalla som idag släpper restaurangplatserna till årets Elitlopp och då passar det ju bra med att man även är värd i vår julkalender.

Sista helgen i maj, i år 26-28 maj, är travvärldens blickar riktade mot Solvalla för då är det dags för Elitloppet som har körts sedan 1952 så det är ett ärorikt lopp. Idag släpper man biljetterna till hela Elitloppshelgen och dina biljetter kan du boka via Solvallas hemsida.

Idag tävlar vi om två helgbiljetter till Elitloppshelgen, du behöver bara lösa dagens fråga innan du har chansen att plocka hem något av dagens priser!

Dagens fråga

Under Elitloppshelgen är det inte bara Elitloppet som är ett stort lopp även våra kallblod kör sitt kanske mest prestigefyllda lopp, Elitkampen, vilket år fick detta lopp en miljon i förstapris för första gången?

Om du känner dig osäker på dagens fråga så kan vi rekommendera dig att hoppa in på Solvallas hemsida som du kommer till om du klickar på deras logga härunder.

Solvalla logo

När du har listat ut svaret så mejlar du in ditt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan klockan 24.00 i kväll och förutom din adress så skriver du också vilken storlek du vill ha på pikétröjan om du vinner den.

Dagens priser

1:a pris 2 stycken helgbiljetter till Elitloppshelgen på Solvalla

2:a pris ASVT pikétröja

3:e pris ASVT mössa

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram