Image
Idag ligger det en framtida avkomma till Hayden Hanover i potten!

Idag ligger det en framtida avkomma till Hayden Hanover i potten!

Idag är det andra advent och då är det dags för årets första chans att vinna en levandefölavgift och det är International Stallion som är först ut med sin Hayden Hanover!

Hedda 3månader artikelHayden Hanover är med för tredje gången i vår julkalender så vi har redan en snygging i ”Stall Julkalendern” då Robin Sellvin som vann en levandefölavgift till Hayden Hanover när han var med första gången har fått ett föl i våras som verkligen var snygg att titta på. Ni ser Wise Emotions på bilden här till höger när hon är ca 3 månader. Ifjol vann Jenny Lindmark och hon går nu i väntans tider och förhoppningsvis har hon också en avkomma efter Hayden Hanover nästa år!

Vi skall nu ha fram en tredje Hayden Hanover vinnaren och skall det kunna bli du så måste du vara medlem i ASVT och är du inte det än så kan du fixa det via knappen här under och då blir du medlem även hela 2023!

Bli Medlem

Hayden Hanover artikelbildHayden Hanover e Somebeachsomewhere-Hana Hanover e Western Hanover och han står för något som växt under de senaste åren dvs ha passgångare i stamtavlan.

Vi har sett många hästar där resultatet blivit fantastiskt genom att få in inslag av passgångare och för att nämna några så har vi Captian Corey som vann Hamletonian men även Ramona Hill som också vann Hambletonian och hade inslag av passgångare.

Här hemma i Sverige har vi tjusats av hästar som Don Fanucci Zet, som även han har Western Hanover som morfar precis som Hayden Hanover, Bythebook, Power och Hail Mary för att nämna några bekanta namn!

Hayden Hanover var själv en kulltopp bland passgångarna både som tvååring och treåring. Som tvååring vann han International Stallion Stake och var två i storloppet Metro Pace med en samlad prissumma på $816.000.

Som treåring vann Hayden Hanover Pennsylvania Sire Stakes och var fyra i klassikern Little Brown Jug och när tävlingskarriären avslutade så hade han över sex miljoner på kontot och det ruggiga rekordet 1.06,6.

International Stallion samling hemsidanBakstammen på Hayden Hanover går inte av för hackor då hans pappa, Somebeachsomewhere, har samma statistik som en annan avelsgigant Muscle Hill då båda gjorde 21 starter och vann 20 av dessa! Intressant är också att i bakstammen på Somebeachsomewhere så finns det inslag av travare då både Nevele Pride och Noble Victory dyker upp här.

Men även Hayden Hanovers mamma, Hana Hanover, var något utöver det vanliga. Hana Hanover vann Breeders Crown och satt då även världsrekordet 1.07,6 och hon tjänade under sin karriär smått fantastiska 1,2 miljoner dollar!

Allt du behöver göra för att ge dig själv chansen att få en levandefölavgift till Hayden Hanover är att förutom vara medlem i ASVT så skall du svara på dagens fråga och mejla in ditt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan klockan 24.00 idag!

Glöm inte att skriva adress och telefonnummer i dit svar så vi vet vad vi skall skicka eventuella vinster och vem vi skall ringa om det är du som har vunnit levandefölavgiften. Var noga med att också ange vem medlemskapet står på om det inte är du som skickar in svaret som står för medlemskapet, tex något företag eller den man är tillsammans med!

Dagens fråga

Förutom Hayden Hanover vilka är ALLA andra hingstar finns tillgängliga på International Stallions hemsida?

Genom att klicka på International Stallions logga här under så kommer du till deras hemsida så du kan kolla att du inte missar någon hingst!

International stallion hem

Dagens priser

1:a pris Levandefölavgift till Hayden Hanover

2:a pris Pannlampa

3:e pris ASVT Mössa + Reflexväst

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram