Image
Vi närmar oss mållinjen i årets julkalender!

Vi närmar oss mållinjen i årets julkalender!

Vi är på väg in i sista kurvan i årets julkalender hos ASVT men vi har mycket krut kvar så det blir en stark avslutning med många fina priser kvar som någon skall vinna! Dagens värd KRAFFT är ett av de företag som varit med varje år sedan vi startade julkalendern 2017!

KRAFFT är ett svenskt varumärke som ägs av Lantmännen – ett kooperativ som ägs av 19 000 svenska bönder. Man lanserade sitt första foder för mer än 30 år sedan, baserat på övertygelsen om att varje häst är unik och att individuellt optimerat foder kan göra hela skillnaden; för att din häst ska hålla sig frisk och balanserad, och prestera sitt allra bästa.

Kort och gott kan man säga att KRAFFT är hästens bästa vän!

Idag tävlar vi om ett presentkort hos KRAFFT och för att du skall ha chans att vinna det eller något av de andra priserna gäller det att lösa dagens fråga.

Dagens fråga

Vad står SPC för i exempelvis Performance Max Balance?

Känner du dig osäker på svaret så kan det vara smart att surfa in på KRAFFT:s hemsida som du kommer till om du klickar på deras logga härunder.

KRAFFT

När du är nöjd med ditt svar så mejlar du in det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Glöm inte att skriva dina adressuppgifter så vi vet vart priserna skall skickas om du er en av de tre vinnarna!

Dagens priser

1:a pris Presentkort hos KRAFFT

2:a pris ASVT mössa och reflexväst

3:e pris 2 Hökassar

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram