Image
Vi har pratat med vinnaren till den franska levandefölavgiften!

Vi har pratat med vinnaren till den franska levandefölavgiften!

Då har vi pratat med vinnaren till den franska levandefölavgiften i vår julkalender fjärde advent!

Franskafärger ArtikelVar Marin Isaksson i Vindeln som tog hem förstapriset och det var en lika glad som överraskad vinnaren vi fick tag i. Har inte tänkt så mycket i förväg på vem jag skall välja sa Martin men Just a Gigolo känns väldigt spännande med sina stora framgångar redan som treåring.

Är bara att hålla med och det här med uppfödning är inget nytt för Martin då han tidigare har fött upp kallblod men är även delägare i en del varmblodiga avelsston. Men man få förstå att det är lite svårt att samla tankarna om vilket sto som är mest aktuellt att använda till priset när man plötslig få veta att man har vunnit den levandefölavgiften.

Nu får jag ringa och konsultera med lite vänner både om hingst och vilket sto som passar bäst sa Martin och vi önskar honom lycka till i det arbetet och hoppas att turen håller i sig så man får en stjärna i framtiden med franskt påbrå!

Vi kommer återkomma även till Martin lite längre fram när allt har landat hos honom och man har hunnit funderar om olika val i lugn och ro!

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram