Image
Idag är det vi själva på ASVT som är värd för luckan!

Idag är det vi själva på ASVT som är värd för luckan!

Inte lätt att toppa fjärde advents priser så då får vi själva på ASVT hoppa in som värd för dagens lucka som blir lite dagen efter. Söndagens lucka tilldrog sig enormt stort intresse och vi hade återigen nytt rekord på antal inkomna svar! Är som bekant sista veckan i vår julkalender då julafton är på lördag men vi har sparat krut även till avslutningen så fina vinster att vinna även i slutspurten av årets julkalender!

ASVT ska främja aveln med, och intresset för, den svenska varmblodiga travhästen, samt verka för att alla uppfödare får goda förutsättningar för sin verksamhet. Detta sker genom lättillgänglig information, utbildnings- och rekryteringsaktiviteter, medlemsfrämjande service och travpolitiskt arbete.

ASVT:s vision är att den svenska varmblodiga travhästen är världens bästa, vilket skapas av en högkvalitativ uppfödning med god bredd, baserad på god djurhållning.

Dagens fråga

Vad heter det pris som instiftades 2002 och delas ut till en uppfödare som haft exceptionellt stor framgång inom sin uppfödning. Stor eller liten uppfödare har i detta sammanhang ingen betydelse. Det handlar inte i första hand om den mest vinstrika eller största uppfödaren utan det är framgångarnas art som ligger till grund för vinsten av detta pris

Kan du inte svaret så är det bara att leta upp det här på vår hemsida! När du är nöjd med ditt svar så mejlar du in det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan klockan 24.00 i kväll.

Dagens priser 

1:a pris Valfri tjänst från ASVT tex medlemskap, avelsrådgivning eller värdering.

2:a pris Frågespel 0-100

3:e pris ASVT Pikétröja och mössa

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram