Image
Vi har pratat med årets sista vinnare av levandefölavgiften till Who's Who!

Vi har pratat med årets sista vinnare av levandefölavgiften till Who's Who!

Då har vi fått fram årets sista vinnare i julkalendern och även vem som vann årets sista levandefölavgift som Menhammar ställde upp med genom Who’s Who!

Whos Who Huvudbbild höstDet blev Anna Frössevi Ericsson som blev årets sista vinnare och det var en mycket glad Anna vi fick tag i lite tidigare idag. Anna har en B-licens på Eskilstuna och har två kallblod på sin träningslista.

Har gått fantastiskt bra i år berättar Anna och på tisdag skall vi göra debut på V75 med Gyldengutten Stöen på Momarken och det är givetvis en stor händelse för mig!

Så man kan lugnt säga att Anna är inne i en liten period när det mesta studsar rätt med ett väldigt bra tävlingsår bakom sig och debut på V75 och sedan vinner man den levandefölavgiften till Who’s Who och det var nästan lika många tävlande som när vi hade det franska priset så ni var många som slogs om priset men Anna var den som gick segrande ur den kampen.

Förutom sina två kallblod äger Anna även en varmblodig tvååring som man har i träning hos Sofie Adolfsson som precis har kvalat så även på den fronten rullar det på bra.

Vi har våra hästar inom familjen berättar Anna och så fort jag har lagt på luren så kommer jag ringa min bror som kommer bli otroligt glad för han har ett fint avelssto. Doolin som vi kommer använda till priset så det kommer att bli en riktig familjehäst.

Dollin e Sugarcane Hanover-Gusa F.G.F. e Indro Park fick sin första avkomma 2015 och har fått sex avkommor och den hittills framgångsrikaste avkomman är Kent Le Soleil som har drygt 350.000 kronor på kontot.

Dollin är syster med Eternal Sunshine som kutade in nästan 700.000 kronor innan hon gick till avel.

Vi säger grattis till Anna och familjen och håller tummarna på tisdag och sedan ser vi framemot ytterligare en avkomma efter Who’s Who i ”stall Julkalendern” 2024!

Bilden Who's Who i allén på Menhammar (Foto Thomas Blomqvist TR Bild)

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram