Image
Vi är inne på upploppet med årets julkalender!

Vi är inne på upploppet med årets julkalender!

Vi är i början av upploppet i årets julkalender då julafton är på fredag och idag är det PR-Active som är värd för dagens lucka!

PR-Active ingår i New Wave Profile som är en kedja med 67 återförsäljare i Sverige och ytterligare 90 i övriga Norden. New Wave Profile är ett fristående profilföretag som redan 1998 inledde ett samarbete med vår huvudleverantör New Wave Group, en svensk börsnoterad koncern med stort fokus på profilering och med en mycket stark varumärkesportfölj. Tillsammans jobbar vi för att skapa attraktiv och effektiv profilering för de nordiska företagen.

Dagens fråga

I vilken idrottsarena har PR Active sin verksamhet?

När du har löst dagens fråga så mejlar du in svaret till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och glöm inte att skriva era adressuppgifter så PR-Active vet var de skall skicka priserna och skriv gärna ert mobilnummer så får ni också en avisering via sms när ert pris är framme.

Om ni behöver hjälp med att lösa dagens fråga så är ett bra tips att gå in på PR-Actives hemsida som du kommer till om du klickar på deras logga härunder.

PR Active

Dagens priser

1:a pris Exklusivt Knivset

2:a pris Sportbag

3:e pris Brandfilt

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram