Image
Vår samarbetspartner Granngården är värd för dagens lucka!

Vår samarbetspartner Granngården är värd för dagens lucka!

Idag är det en av våra samarbetspartners som är värd för luckan. Granngården är en viktig samarbetspartner för oss då de ger alla våra medlemmar som skaffar ett företagskonto på Granngården hela 12% rabatt på det mesta ur deras sortiment!

Granngården hjälper dig med allt som rör odling, djur och natur. Hos Granngården hittar du pålitliga produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration – så att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna leva ett jordnära liv.

Granngården har stöttat drömmar sedan 1880, då man öppnade sin första lilla gårdshandel på den småländska landsbygden. Idag, 140 år senare, har Granngården över 100 butiker runt om i landet och e-handel på granngården.se.

Idag är man värd för dagens lucka i ASVT:s julkalender och du kan vinna presentkort hos Granngården om du lyckas klura ut svaret på dagens fråga.

Dagens fråga

Granngården finns runt om i hela Sverige med sina butiker. Om du besöker städerna Sundsvall, Umeå och Växjö hur många Granngården butiker hittar du i de tre städerna totalt?

Vet du inte svaret så kan det vara smart att kolla på Granngårdens hemsida som du kommer till om du klickar på Granngårdens logga härunder.

granngården

När du klurat ut svaret på dagens fråga så mejlar du in det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och glöm inte att skriva dina adressuppgifter så vi vet var vi skall skicka en eventuell vinst!

Dagens priser

1:a pris Presentkort på 1500 kronor till Granngården

2:a pris Presentkort på 1000 kronor till Granngården

3:e pris Presentkort på 500 kronor till Granngården

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram