Image
Ta med dig en polare och kom till Solvalla sista helgen i maj!

Ta med dig en polare och kom till Solvalla sista helgen i maj!

Visst låter rubriken lockande och idag har du chansen att vinna två helgbiljetter i vår julkalender då det är Solvalla som står värd för dagens lucka och man har stoppat in två biljetter till hela Elitloppshelgen som förstapris!

Elitloppet går som vanligt sista helgen i maj, 2024 blir det 24-26 maj som världens blickar riktas mot Solvalla och Elitloppet. Idag släpper Solvalla restaurangplatserna till Elitloppshelgen och då brukar det vara tryck så ni får vara på hugget så ni får plats!

Här kan du läsa om de olika biljett alternativen som finns 

Vill du ha chansen att vinna två helgbiljetter till Solvalla så måste du lösa dagens fråga och mejla in ditt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan klockan 24.00 i kväll. Glöm inte att skriva din adress så vi kan skicka ditt pris om du har tur och vinner!

Dagens Fråga

En bra julklapp kan vara ett Julpaket med Elitlopps kläder som man kan köpa via Solvallas hemsida, vad kostar ett sådant?

Om du känner dig osäker på dagens fråga så kan vi rekommendera dig att hoppa in på Solvallas hemsida som du kommer till om du klickar på deras logga härunder.

Solvalla logo

Dagens Priser

1:a pris Två stycken helgbiljetter till Solvalla 24-26 maj

2:a pris ASVT mössa

3:e pris 2 Hökassar

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram