Image
Nytt och spännande upplägg på dagens lucka!

Nytt och spännande upplägg på dagens lucka!

Tiden går som vanligt snabbt och nu är det bara en dryg vecka kvar innan tomten dyker upp! Vi rullar stadigt vidare med vår julkalender och idag har turen kommit till Svensk Travsport att vara värd för dagens lucka.

I den svenska travsporten är hästen huvudaktör. Trav är en stor folksport i Sverige med runt 875 tävlingsdagar varje år som besöks av drygt en miljon besökare och följs av ännu fler via olika digitala medier!

Svensk Travsport och Svensk Travsports AB:s styrelse ansvarar för frågor kring exempelvis travsportens medel, tävlingsprogram, dess reglementen och övergripande mål och strategier.

Dagens fråga

Idag är det ett lite annat och nytt upplägg på dagens fråga då det inte finns något rätt eller fel svar. Utan du skall svara på vem av följande personer vill du träffa över en lunch på Solvalla och vilka tre frågor skulle du vilja diskutera under lunchen.

Christina Olsson – Avel

Mattias Falkbåge – Hästvälfärd

Robert Karlsson – Sporten

Maria Croon – ST generellt

Dagens priser

1:a pris En kunskapslunch på Solvalla under januari där vi få hitta ett datum som passar både vinnaren och den som vinnaren valt till lunchsällskap. Svensk Travsport bjuder på lunchen dock får vinnaren stå för resan själv.

2:a pris ASVT Mössa + Reflexväst

3:e pris 2 Buffar

När du har kommit fram till vem du skulle vilja käka lunch med på Solvalla och vad du skulle vilja diskutera under lunchen så mejlar det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så väljer vi ut vem som skall få komma till Solvalla.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram