Image
Nu är det inte långt kvar till Next Generation Sale!

Nu är det inte långt kvar till Next Generation Sale!

På fredag smäller det då startskottet går för Next Generation Sale! Från klockan 08.00 fredag morgon går det att lägga bud i Menhammar OnlineSales på båda dagarnas auktionshästar. Ett måste är dock att man har skaffat ett budgivarkonto.

Hade du ett budgivarkonto till Elitauktionen så behöver du bara godkänna auktionsvillkoren till Next Generation Sale på auktionssiten. Det är även där du ansöker om ett budgivarkonto, tänk på att det tar en stund att få sitt budgivarkonto då det krävs viss handpåläggning från oss så vänta inte till sista stund med att skicka in din anmälan!

Till Auktionssidan

Här får du info om hur du skaffa budgivarkonto

Visningen av auktionshästarna startar klockan 10.00 både fredag och lördag. Auktionsstart på fredag är 17.00 och på lördagen startar vi 19.30.

Det går också att lämna bud i lokalen genom att höja handen och även Swish är ett godkänt betalmedel tänk bara på att utöka gränsen för swisch belopp så du kan swisha det belopp du har tänkt att handla för.

Finns fortfarande bordsplatser kvar till auktionsbuffén och du bokar din plats genom att mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och priset per plats är 495:- och menyer för respektive dag hittar du på infosidan till Next Generation Sale.

Även körschemat för auktionsdagarna hittar du på samma sida och mycket annan viktig information!

Till infosidan Next Generation Sales

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram