Image
Next Generation Sale har ny starttid nästa fredag!

Next Generation Sale har ny starttid nästa fredag!

Vi fick som de flesta nu vet ett ordentligt tillskott av hästar då Lufti Kolgjini och Svensk Ekonomitjänst i Malmö efteranmälde hästar till årets Next Generation Sale som går den 13 september på Sundbyholmstravet. Den nya starttiden blir 18.00 och vi kommer trycka upp en "katalog" med de efteranmälda hästarna som kommer finnas på auktionsområdet. Men redan nu kan du se den här på vår hemsida.

V3 Omslag NextGenerationSale2024 efteranmälda hästar artikel Om du klickar på katalogen här till vänster så kan du se katalogsidan på alla efteranmälda hästar. På Auktionssidan kan du desstuom se bilder och filmer på hästarna och där står det också vilka hästar som kommer att visas upp på plats i Eskilstuna, vilket de flesta kommer att göras. Men har du hittat någon favorit så kolla att den är på plats om du vill se den live i Eskilstuna.

Visningen av auktionshästarna börjar 10.00 på fredag och håller på hela dagen fram till auktionen så det finns gott om tid att inspektera hästarna och vi lärde oss förra året att området är perfekt för visa hästar på.

Vill du sitta och äta auktionsbuffé under auktionen så bör du inte vänta för länge med att boka din plats för rapporterna från Sundbyholm säger att det har varit bra tryck i veckan på bokningar!

Du bokar din plats genom att ringa Sundbyholms Travrestaurang 016-42 84 22 eller på mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så här ser menyn ut på buffen. Örtmarinerad Fläskytterfilé, Chilimarinerad Kycklingfilé, Rostbiff, Sotad Lax, Citron & Dill dressing, Ört & Chili dressing, Bearnaisesås, Pastasallad med rucola & parmesan, Tomat & Mozzarella sallad, Blandsallad, Potatisgratäng och Smör & bröd.

Vilka hotell Sundbyholmstravet har samarbete med och annan information hittar du på info sidan för Next Generation Sale här på hemsidan.

Till Info sidan Next Generation Sale 

Allt det här plus lunchtrav och underhållning efter auktionen sker under fredagen. På lördagen så är det V75 trav på Sundbyholm så helt klart läge för en travhelg i Eskilstuna nästa helg! Fullständigt program för helgen och busstider från Eskilstuna de olika dagarna hittar du också på info sidan för Next Generation Sale!

Hoppas vi syns nästa fredag på Sundbyholmstravet!

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram