Image
Litar du inte på tomten så kan du fixa en egen julklapp idag!

Litar du inte på tomten så kan du fixa en egen julklapp idag!

Vi brukar tävla om levandefölavgifter i ASVT:s julkalender när vi firar advent men i år blir det en ”bonuschans” under uppesittarkvällen! Broline är i år tillbaka i vår julkalender och det firar man ordentligt genom att vara med två gånger!

classic photo hemsidan 1Idag är det en levandefölavgift till Classic Photo som ligger i potten och som sagt är det är Broline Stuteri som manangerar Classic Photo men han står på Västerbo Stuteri.

Classic Photo e S J's Photo- Classic Winner e American Winner tävlade som två och treåring I USA och efter en lugn tvååringssäsong så hände det saker som treåring. Sexton starter som treåring resulterade i tio vinster och tre andra och tredjeplatser så han missade inte att vara bland de tre första i mål någon start som treåring!

Han sprang in hela 1.376.829 dollar bara under sin treåringssäsong och tog hem tunga titlar i Canadian Trotting Classic, Stanley Dancing Memorial och Goodtime Stakes och var dessutom tvåa i Hambletonian där han var favoritspelad men fick ge sig sista biten mot Vivid Photo.

Gick sedan till avel och redan i sin första kull 2007 fick han en dollarmiljonär i Take my Picture som sprang in 1.171.061 dollar. I USA fick han ytterligare två dollarmiljonärer i Zooming född 2008 och Classic Martine född 2010.

I sin kull 2010 fick han också sin hittills vinstrikaste avkomma italienskfödda Ringostarr Treb som tjänat drygt 17,5 miljoner och året innan och hack i häl vad det gäller insprungna pengar så fick han sin hittills vinstrikaste svenskfödda avkomma Mosaique Face som tjänat knappt 14,5 miljoner.

classic photo sida2010 exporterades Classic Photo, på bilden till höger, till Italien där han verkade fram till han importerades till Sverige 2014. I Sverige hade han redan haft, på små kullar, miljonärer som redan nämnda Mosaique Face, Manstone’s Classic och O.P.Q.C.

Man kan säga att han fick sin första riktiga kull i Sverige 2015 och i den kullen fanns V75 bekantingen Dats So Cool drygt 2,7 miljoner och Miss Silver drygt 1,1 miljoner. I kullen född 2016 finns det tre miljonärer där Orlando närmar     sig 2 miljoner och Shapes nästan 1,3 miljoner och Princess Kloster med drygt 1,1 miljoner på kontot.

 

Den senaste miljonären som Classic Photo är pappa till är förra årets fyra i Stochampionatet A Perfect Face som numera nästan har tjänat 1,7 miljoner.

Totalt i Sverige så har Classic Photo fått 254 avkommor och av dessa har 9 blivit miljonärer och ytterligare 12 har sprungit in över 500 000 kronor vilket ger att ungefär 8% av hans svenskfödda avkommor har sprungit in en halvmiljon eller mer vilket är klart bra.

Totalt har Classic Photo avkommor i Sverige i skrivande stund vunnit nästan 450 segrar och har sprungit in över 54 miljoner kronor. Så vinner ni priset har ni alla chanser att få en bra starthäst som är hållbar och kan starta ofta. En annan plusfaktor är att han lämnar bra ston och 4 av de tio vinstrikaste svenskfödda avkommorna är ston.

Så på uppesittarkvällen har ni chans att vinna en tidig julklapp och få en levandefölavgift till Classic Photo redan innan jultomten dykt upp!

För att kunna vara med och tävla om den här tidiga julklappen och övriga levandefölavgifter i ASVT:s julkalender så måste ni vara medlemmar i ASVT. Är ni inte redan det så kan ni lätt fixa det här BLI MEDLEM och då blir ni också medlemmar hela 2024!

Dagens fråga

Broline är ett stuteri som varit med länge och topphästarna som har startat sina dagar på Broline är många men hur många miljonärer har tagit sina första steg på Broline enligt deras hemsida?

När du klurat ut svaret på dagens fråga mejlar du in det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. glöm inte att skriva dina adressuppgifter samt ett mobilnummer så vi kan ringa och gratulera eller skicka en smsavisering när paketet med andra och tredjepriset dyker upp!

Känner du dig osäker på svaret eller vill kolla den imponerade hingstparken på Broline så känns ett besök på deras hemsida som en bra investering och du kommer dit om du klickar på loggan härunder

logga broline liggande

Dagens priser

1:a pris En levandefölavgift till Classic Photo (du betalar bokning och veterinärkostnader) Priset är personligt och kan inte säljas.

2:a pris Pizza set från PR Active

3:e pris 0-100 spel från PR Active

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram