Image
Idag är vår samarbetspartner Vidilab värd i julkalendern!

Idag är vår samarbetspartner Vidilab värd i julkalendern!

Idag så är det en samarbetspartner till oss på ASVT som är värd för dagens lucka. Det är Vidilab som stiger in som värd i vår julkalender.

Vidilab är Nordens största veterinärmedicinska laboratorium inriktat på parasitologisk träckprovsdiagnostik. Vidilabs kvalitetssäkrade tester för alla djurslag bedöms alltid av kvalificerad personal.

Vidilab utför även grovfoderanalys på grönmassa, hö, hösilage och ensilage. Näringsanalys utförs på laboratoriet som är ackrediterat för detta. Mineraler utförs av underleverantör tills vidare.

Samarbetsavtalet mellan ASVT och Vidilab ger ASVT:s medlemmar en introduktionsrabatt från den 1 december 2020 till och med slutet av 2021 om 15 procent vid beställningar i webshopen kollamasken.nu  Därefter övergår rabatten till 10 procent. Rabatten gäller både för träckprover och foderprover. Mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och tala om ditt medlemsnummer eller vilken medlemskapet står på så mejlar vi tillbaka en rabattkod.

Dagens fråga

Vilka mineraler ingår i analysen Mineral Bas?

När du listat ut svaret på dagens fråga så mejlar du in ditt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. behöver du hjälp med att lösa dagens fråga så är Vidilabs hemsida ett bra tips och den kommer du till om du klickar på deras logga härunder

vidilab logga

Dagens priser

1:a pris Kolla fodret

2:a pris Kolla masken 2 hästar

3:e pris Kolla masken 1 häst

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram