Image
Idag är det vår samarbetspartner Granngården som är värd för dagens lucka!

Idag är det vår samarbetspartner Granngården som är värd för dagens lucka!

Även idag är det en samarbetspartner till oss som är värd för dagens lucka i ASVT:s jukalender som vi presenterar i samarbete med Granngården.

Det är även Granngården som är värd för dagens lucka och hos Granngården hittar du ett brett utbud av produkter för djurägare, trädgårdsfixare och lantbrukare – allt för det jordnära livet!

Granngården är en riksomfattande butikskedja med butiker runt om hela Sverige, som är det naturliga valet för alla hästintresserade. I butikerna finns ett brett sortiment av foder, konfektion och stallutrustning.

Att Granngården är samarbetspartner innebär att alla ASVTs medlemmar, som har ett företag, får en rabatt om 12 procent på nästan hela Granngårdens sortiment. Rabatten gäller i alla försäljningskanaler som butik, e‐handel och postorder. Allt du som medlem i ASVT behöver göra är att fylla i den här digitala ansökan och sända in den till Granngården

Digital ansökan om företagskonto hos Granngården med ASVT rabatt

Dagens fråga

Granngården har satsat på att bygga upp en avdelning med Travutrustning i en del av sina butiker hur många olika undergrupper finns det under Travutrustning på Granngårdens hemsida?

När du klurat ut svaret på dagens fråga så mejlar du in ditt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och glöm inte att skriva dina adressuppgifter så vi kan skicka din vinst om du blir en av dagens tre vinnare!

För att lösa dagens fråga behöver du gå in på Granngårdens hemsida och den kommer du till om du klickar på Granngårdens logga härunder.

granngården

Dagens priser

1:a pris Presentkort 1.500:- på Granngården

2:a pris Presentkort 1.000:- på Granngården

3:e pris Presentkort 500:- på Granngården

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram