Image
I morgon går startskottet för julkalendern 2023!

I morgon går startskottet för julkalendern 2023!

I morgon vänder vi blad på almanackan och går in i december. Det betyder också att startskottet går i ASVT:s julkalender i morgon och det blir femte året vi kör en julkalender. Vi har en tid jobbat med att sätta ihop en bra och intressant kalender även 2023 och vi är mycket nöjda med resultatet och hoppas att även ni som deltar blir nöjda!

Upplägget blir som vanligt att vi ställer en fråga här på vår hemsida varje dag fram till jul. Är ett företag som ansvarar för luckan varje dag som också har skänkt priset vi tävlar om. När ni löst dagens fråga så mejlar ni in ert svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Vi brukar få frågan hur vi får fram vinnaren och så här går det till. Alla som skickar in och svarar rätt på frågan får ett nummer på en lista som görs på morgonen av en som jobbar på kansliet sedan får de andra som jobbar på kansliet välja varsitt nummer i det intervallet som vi har just den dagen. Det vill säga har vi 200 som svarat så får man välja ett nummer mellan 1 till 200. 

jultomten3Vi meddelar vinnarna via mejl när dragningen är klar och sedan redovisar vi även vinnarna på vår hemsida efterhand. 

Alla får vara med och tävla förutom de dagar då vi har levandefölavgifter som vinst för vid de här tillfällena är det bara medlemmar i ASVT som får vara med och tävla. Är du inte medlem men vill vara med även dessa dagar så fixkar du lätt ett medlemskap här och då blir du även medlem för hela 2023!

Bli medlem

Vi tävlar om levandefölavgifter vid andra advent då är det Hayden Hanover som International Stallion ställer upp med ni har chans att vinna. Tredje advent så får vinnaren en valsituation  då man antingen får en levandefölavgift efter Uncle Lasse eller Milligan's School som Stall T.Z. ställer upp med. Sedan blir vi riktigt internationella den fjärde advent då det är Haras de Bouttemont som är värd för luckan och den här gången står valet mellan Helgafell eller Just a Gigolo för vinnaren. Sedan avslutar vi med, som traditionen blivit, att Menhammar är tomte på julafton och i säcken finns en levandefölavgift till Who's Who!

Dessa priser är givetvis julkalenderns clou men vi har väldigt fina priser övriga dagar också då vem som helst kan vara med och tävla! Här ser ni övriga företag som är med i årets julkalender och några av företagen är med två gånger!

Så vi på ASVT säger stort tack till ovanstående hingstägare men även till Adrianssons Advokatbyrå, Allt om Travsport, ATG, Granngården, KRAFFT, PR Active, Scandic, Solvalla, Sulkysport, Svensk Travsport, TR-Media, Videquus och Vidilab för era bidrag till årets julkalender!

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram