Image
Första värdemätaren på årets treåringskull!

Första värdemätaren på årets treåringskull!

I morgon är det dags för första tuffa drabbningen för våra treåringar då det är E3 Finaler när Bergsåker arrangerar V75 tävlingar under lördagen.

Som vanligt har vi tittat igenom finalfälten och gjort en liten sammanställning över finaldeltagarnas stammar och vilka som är uppfödare till hästarna som har chansen att skriva in sig i historieböckerna för evigt redan i upptakten av sin karriär.

Face Time Bourbon har sin första treårs kull ute på banorna i år och har nästan halva finalfältet bland stona då han har hela fem avkommor som har chans att ge pappa en storloppsvinnare. Bland hingstarna är det två andra Ready Cash söner som har flest deltagare då Brilliantissime och Bold Eagle har två finalister var. Även Nuncio har två finalister men han har delat sina vinstchanser mellan finalerna då han har en finalist i varje avdelning.

I rollen som morfar är det som vanligt stor spridning men tre hingstar förekommer två gånger som morfar till en finalist. Det är Muscles Yankee, Muscle Hill och Credit Winner som har lyckats med den bedriften.

Bland uppfödarna har Snogarps Gård ett numerärt övertag då man har hela tre finalister att hålla tummarna för under lördagen. Hack i häl finns Sisyfos Breeders AB och Am Bloodstock AB som har två finalister var som kan ge dom en skön seger under lördagseftermiddagen. Även Della Serenissima har intressen i två finalister men då i olika konstellationer.

Här kan du se alla finalister och deras stammar samt vem som är uppfödare

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram