Image
En välkänd debutant är dagens värd i julkalendern!

En välkänd debutant är dagens värd i julkalendern!

Idag är det dags för en debutant i ASVT.s julkalender att stiga in i rollen som värd för en lucka. Det är RS Mustang som idag gör debut och det är ett välkänt företag i branschen då man är stora på hästfoder och stallströprodukter i Sverige!

RS Mustang arbetar ständigt för att få fram den bästa kvalitén. Deras fokus ligger då på hästens hälsa, liksom på minskad gödselmängd. Man ligger ständigt i framkant med utveckling av nya och förbättrade strö- och foderprodukter. Allt ifrån introduktioner av helt nya typer av produkter till små förbättringar av det befintliga sortimentet.

Svenskt spannmål i deras tillverkning av foder är en självklarhet. Då Samarbete med lokala bönder ger närproducerade produkter som främja svensk landsbygd.

Idag har du chansen att vinna presentkort till RS Mustang om du löser dagens fråga!

Dagens fråga

RS Mustang producera sina produkter i Sverige och har strötillverkning på tre olika ställen i Sverige, vilka är ställena?

Ploppa inte svaret upp direkt så kan det vara en bra idé att surfa in på RS Mustangs hemsida och leta upp svaret! Du kommer till deras hemsida om du klickar på deras logga här under.

RS Mustang

När du har hittat svaret på dagens fråga så mejlar du in det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och glöm inte att skriva dina adressuppgifter så vi vet var priset skall skickas.

Dagens priser

1:a pris Presentkort 3000 kronor hos RS Mustang   
2:a pris Presentkort 2000 kronor hos RS Mustang
3:e pris Presentkort 1000 kronor hos RS Mustang

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram