Image
Drygt två veckor kvar innan kickoff av Next Generation Sale!

Drygt två veckor kvar innan kickoff av Next Generation Sale!

Tiden går snabbt och nu är det bara drygt två veckor kvar till det är dags för årets auktionsnyhet Next Generation Sale som vi kommer arrangera på Sundbyholms travet i Eskilstuna 15-16 september! Tanken är att vi skall förena nytta, auktion, med nöje, underhållning, de här kvällarna.

NGS artikelbildSjälva auktionen kommer hållas inne i den ombyggda gamla totohallen på Sundbyholms travbana. Blir en hybridauktion där du har möjlighet att antingen höja handen inne i auktionsområdet och lämna ditt bud eller så kan du använda dig av Menhammar OnlineSales om du vill lämna ditt bud via nätet.

Visning av auktionshästarna startar klockan 10.00 för hästarna på respektive auktionsdag och håller på fram till auktionen. Stallen med hästarna är placerat nedanför publikentrén på Sundbyholms travet.

Det kommer dukas upp en auktionsbuffé i lokalen och vill du sitta och äta under auktionen kan beställa bord, antalet bordsplatser är begränsat så skynda dig att boka din plats! Du bokar din plats att antingen genom att ringa till Travrestaurangen 016-42 84 22 eller mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Priset för buffén är 495 kronor och vill du se menyn för de olika kvällarna så hittar du det under fliken Next Generation Sale här på hemsidan.

Efter själva auktionen blir det som sagt underhållning från scenen i auktionslokalen och på fredagen är det Linda Bengtzing, Evelina Olsén och Erik Linder som tar vid direkt efter auktionen men även i pauserna blir det lite underhållning av nämnda trio.

Upplägget är likadant på lördagen fast då är det Magnus Carlsson, Richard Herrey och Erik Linder som tar över taktpinnen. Det kommer även att finnas bussar som går mellan de tre hotell som vi samarbetar med och till travbanan och givetvis åt andra hållet också båda kvällarna. Tiderna är inte spikade än så det får vi återkomma med men givetvis så kan man vara kvar hela kvällen och njuta av underhållningen och sedan åka buss till sitt hotell förutsatt att man bor på något av de tre hotell vi samarbetar med!

Hotellen vi samarbetar med är Elite Stadshotellet, Comfort Hotel Eskilstuna och Clarion Collection Bolinder Munktell. Hur du bokar plats på hotellen och vilka bokningskoder som gäller hittar du på här på hemsidan under fliken Next Generation Sale.

Till sidan info om Next Generation Sale

Här kan du beställa auktionskatalog och du betalar endast frakten 

Här kan du läsa auktionskatalogen i blädderbar version på nätet

Rundvandring Next Generation Sale

lördagen den 16/9 kl 13.00 Samling vid vinnarcirkeln

Vill du veta mer om hur en unghästauktion går till?

Hur fungerar en auktion, hur köper man häst och hur går man vidare efter köpet? Det frågor vi söker svar på. Givetvis får vi även möjlighet att titta på hästarna.

Anmälan senast 14/9 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

OBS! Begränsat antal platser

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram