Image
Dags att presentera andra hingsten i årets julkalender!

Dags att presentera andra hingsten i årets julkalender!

När vi på ASVT arrangerade julkalendern 2018 så var Broline International med och sponsrade med en levandefölavgift till Quite Easy e Andover Hall-Marita’s Victory e Valley Victory. Lycklig vinnare blev Madeleine Djupdahl som hade använt Quite Easy tidigare och hade gillat sina avkommor efter honom väldigt mycket!

ZebulonHennes ”kärlek” till Quite Easy minskade inte då hon fick ett fint hingstföl 2020 Zebulon e Quite Easy-Global Kyanite e Varenne, på bilden till vänster från betet som ettåring, som hon sedan sålde på auktion till Petras HB. Zebulon gick i träning hos Maria Törnqvist och har haft en riktigt fin start på sin karriär!

Vann direkt i debuten på Axevalla och på sina första sex starter så vann han tre gånger och var nära att kvala in till E3 Finalen och var även med i Uttagningslopp till Svensk Trav-Kriterium.

Zebulon blev den första vinnande hästen i ”Stall Julkalendern” därför är det riktigt roligt att få hälsa både Broline International och Quite Easy välkomna tillbaka till julkalendern!

Quite Easy U.S., på bilden till höger, kom till Sverige efter sin treåringssäsong i USA. Totalt gjorde han 24 starter i sin karriär och vann nio lopp och var tvåa fyra gånger och trea en gång. Totalt sprang han in 409 365 dollar i sin karriär.

Hans karriär i avelsboxen har varit mycket framgångsrik och han har haft stjärnor i Danmark, Finland, Holland, Tyskland och givetvis här i Sverige. Den mest framgångsrika avkomman är Elitloppsvinnaren och vinnaren av VM loppet Cokstile som har tjänat snart 20 miljoner!

Quiite Easy framMen listan över avkommor som blivit miljonärer är lång och skall vi nämna några av hans vinstrikaste avkommor så kan vi nämna Deimos Racing drygt 8 miljoner, Moving On drygt 7 miljoner, Poet Broline drygt 4 miljoner och totalt har han sjutton svenskfödda miljonärer!

Men storheten med Quite Easy U.S. är kanske bredden på sina avkommor för han har hela 37 avkommor som tjänat mellan 500 000 - 1 000 000 så över femtio svenskfödda hästar efter Quite Easy U.S. har tjänat en halvmiljon eller mer!

I Norge har Quite Easy U.S. förutom Cockstile även lämnat vinnaren av VG Norsk Travderby Gretzky B.R. som tjänat nästan 3,5 miljoner norska kronor. I Norge finns även Miss Pepper som vann Norgemesterskap for Hopper i år och hon vann samma lopp även 2022.

Totalt har Quite Easy U.S. i Norge 8 miljonärer och ytterligare 10 som tjänat över 500 000 kronor och detta på mindre kullar och med mindre inhemska pengar att tävla om.

I Finland har Quite Easy U.S. också en Derbyvinnare då Quite An Avenger som vann Finskt Derby 2013 men även Venice har vunnit storlopp i Finland då hon vunnit Suur-Hollola-Ajo både 2016 och 2017.

Även i Finland har han en enorm bredd på sina avkommor då han har 10 miljonärer i Finland och ytterligare 16 som tjänat över 500 000 kronor.

I Danmark har Quite Easy U.S. en avkomma som är en av Danmarks bättre hästar genom tiderna, Slide To Easy vann Danskt Mästerskap tre år i rad och var dessutom tvåa i VM loppet på Yonkers.

Man kan säga att förutom alla miljonärer så har Quite Easy U.S. lämnat väldigt många bra tävlingshästar som tjänar bra med pengar och är hållbara och kan göra många starter så han lämnar både stjärnor och har en imponerande bredd på sina starthästar!

Är Stuteri Broline som ställer upp med Quite Easy U.S. och vi kan ge en för förhandshint om att Broline återkommer ytterligare en gång i årets julkalender. Vi kommer att ha en bonus levandefölavgift som vi tävlar om på uppesittarkvällen så ni har chans att vinna en levandefölavgift varje söndag i december samt dagen innan julafton!

logga broline liggandeVill du se vilka hingstar som manageras av Broline så kan ni  klicka på deras logga här till höger så kommer ni till deras hemsida.

Vi tävlar om Quite Easy U.S. 3 december och vinnaren av den levandefölavgiften har alla chanser att få en riktigt bra starthäst! Är bara medlemmar som får vara med och tävla om de levandefölavgifterna men är du inte medlem så kan du lätt fixa det här nedan och då är du också medlem hela 2024!

Bli medlem

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram