Image
Då startar vi upp en ny vecka och givetvis en ny lucka i vår julkalender!

Då startar vi upp en ny vecka och givetvis en ny lucka i vår julkalender!

Idag är det dags för en av våra samarbetspartners att vara värd för luckan. Är Scandic som startar upp den nya veckan. Hos Scandic har du rabatt som medlem i ASVT, pris och rabatt varierar beroende på tillgång och efterfrågan på aktuellt hotell och datum.

Scandic har det största och bredaste nätverket av hotell på den nordiska marknaden vilket möjliggör ett unikt erbjudande till sina gäster och kunder. Man har ett stor fokus på hållbarhet och mer än 200 av våra hotell är Svanenmärkta.

Väl på hotellet möter du många av deras 19 000 medarbetare som går till jobbet varje dag med ett mål i sikte: att skapa fantastiska hotellupplevelser som får gästerna att vilja återvända.

Idag har du chans att vinna en hotellövernattning på Scandic för två personer allt du behöver göra för att få chansen till en hotellnatt är att lösa dagens fråga.

Dagens fråga

Scandic Hotels har väldigt många hotell runt om i Norden men även en del ute i Europa. Men om du vill åka till Norrköping och bo på ett Scandic Hotel hur många olika hotell har du då att välja på?

Är du osäker på Scandics hotellutbud i just Norrköping så kan det vara säkrast att surfa in på Scandics hemsida som du kommer till om du klicka på deras logga härunder.

Scandic

När du är nöjd med ditt svar så mejlar du in ditt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och glöm inte att skriva dina adressuppgifter så vi kan skicka priset till dig om du har tur och blir dragen som en av vinnarna idag!

Dagens priser

1:a pris Övernattning på ett Scandichotell i Sverige för 2 personer

2:a pris Hotellfrukost för 2 personer

3:e pris ASVT mössa

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram