Image
Då sparkar vi igång årets julkalender!

Då sparkar vi igång årets julkalender!

Nu är det äntligen dags igen för att starta årets julkalender här på ASVT! Är faktiskt sjunde året vi kör den och så länge ni där ute tycker det är roligt så är det lätt att kämpa på och jobba med julkalendern. Årets första värd blir precis som i fjol PR Active som är ett fristående profilföretag som vi på ASVT köper våra profileringsprodukter av!

PR Active hjälper dig och ditt företag att hitta smarta lösningar och rätt produkter till rätt tillfälle. Målsättningen är att skapa profilering som människor känner sig bekväma med i sina professionella roller. Man har ett namn på detta, varumärkeskalibrering. När varumärket och människorna som bär det lirar med varandra så har både vi och du lyckats, detta är PR Actives motto!

Dagens fråga:

PR Active är profilföretaget med de stora möjligheterna och i den nya julkatalogen finns det ett djur med och vi undrar då givetvis vilket?

För att fixa svaret på dagens fråga så skall man nog kolla PR Actives julkatalog och den kommer du till om du klickar på deras logga här under.

PR Active FB

När du har klurat ut svaret på dagens fråga så mejlar du in ditt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan klockan 24.00 i kväll. Glöm inte att skriva er adress och mobilnummer så får ni sms-avisering när paket är på väg till dig!

Vi tävlar om fina priser ur PR Actives sortiment idag!

Dagens priser:

Ullpläd PR Active pris1:a pris Ullpläd från varumärket Kosta Linnewäfveri

 

Sportbag PR Active pris2:a pris Active Line sportbag med många bra funktioner

 

handvärmare PR Active pris3:e pris Elektrisk handvärmare i aluminium med 3 intensitetsnivåer (30º, 37º och 50º) och en inbyggd powerbank på 4000 mAh. Inkluderar handrem

 

 

Vi meddelar vinnarna via mejl och kommer också att redovisa vinnarna här på hemsidan med jämna mellanrum!

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram