Image
Axevalla är värd för dagens lucka!

Axevalla är värd för dagens lucka!

När vi är inne i sista veckan på årets julkalender så kan man säga att vi är inne på det långa upploppet av årets julkalender.

Känt för sitt långa upplopp är även dagens värd Axevalla som har det längsta upploppet av alla våra 1000m banor. Något annat som är starkt förknippat med Axevalla är givetvis Stochampionatet som är en unik helg i svenskt trav!

Dagens fråga

Stochampionatet är Axevallas stora händelse för året och det är ett speciellt lopp med publik runt om hela banan men framför allt är det ett tufft lopp att vinna som kräver sin häst. Kan du nämna två hästar som vunnit först Stochampionatet och sedan Prix d´Amerique?

När du klurat ut svaret på dagens fråga mejlar du in det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och glöm inte bort att skriva dina adressuppgifter samt vilken storlek du vill ha på Pikétröjan om det är du som plockar hem den.

Behöver du hjälp med att lösa frågan så finns svaret på Axevallas hemsida som du kommer om du klickar på deras logga härunder

axevalla travbana

Dagens priser

1:a pris 2 biljetter till Stochampionatshelgen

2:a pris ASVT Pikétröja

3:e pris 2 Kylväskor inkl kylklampar

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram