Image
Vi är inne i maj och det är Elitauktions och Elitlopps månaden!

Vi är inne i maj och det är Elitauktions och Elitlopps månaden!

Elitauktionen går även i år på Scandic Infra City och det blir precis samma upplägg som förra året då vi slog både försäljningsrekord på en enskild häst, Scarfo Pellini e Walner-Jullan e Juliano Star som gick för 1,8 miljoner, men även genomsnittliga försälningspriset, 347 357 kronor, var all time high med råge!

Det är budgivning i Menhammar OnlineSales som gäller vid Elitauktionen men precis som i fjol är hästarna på plats vid Scandic Infra City och visningen startar klockan 10.00 fredagen 26 maj.

Budgivningen öppnar auktionsdagen vid klockan 08.00 och precis som förra året kommer hästarna in i ringen under budgivningen och första hästen dyker upp vid 18.00 och som sagt är det bara digitala bud som gäller.

Scandic annons artVill du sitta vid ringside och äta en arenabuffé och se hästarna under auktionen? Då börjar det bli hög tid att boka din plats då antalet sittande gäster med uppsikt över ringen är begränsad och det är först till kvarn som gäller.

Du bokar din plats genom att mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. går även bra att ringa till Tomas på 072-552 38 16.

Buffén serveras från 18.00-23.00 och det är insläpp från 17.00 och då kan man också beställa drycker och priset för buffén är 575 kronor. Man håller bokade platser till 19.30 sedan släpps platserna till drop-in gäster.

Följande serveras på buffén

Mograbieh couscous och pumpa sallad med körsbärstomat

Vattenmelon och fetaost sallad med mynta

Citronkyckling med rosmarin och vitlök. Serveras med krämig buljongsås

Lågtempad högrev med bearnaisesås och potatisgratäng

Bakad laxkotletter med primörer och hollandaisesås

Ugnsbakad blomkålsstek med grönkål, linfrö, kastanjer och salvia. serveras med vitlökssås

Citroncheesecake

Oreo och mörk choklad mousse

Rabarberpannacotta

Kaffe/the

Är givetvis fri entré till auktionen och vill du bara komma och följa auktionen på plats så finns det läktare där du ser auktionsringen utmärkt. Som ni ser på annonsen här till vänster så finns det även andra sätt än buffén att proviantera sig så man klarar hela auktionskvällen och även efterfesten!

Vill du ha en auktionskatalog så går det bra att beställa den via vår webbshop och du betalar endast för portokostnaden men den finns också på de flesta travbanorna.

Här kan du beställa en katalog

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram