Image
Vi närmar oss kvällens Elitauktion!

Vi närmar oss kvällens Elitauktion!

I kväll vid klockan 18.00 så drar sändningen i gång från Elitauktionen igen. Nedräkningen startar 17.30 och vid 18.00 så tar Johan Lindberg och Håkan Persson över sändningen och kort därefter blir det dags för nummer 5 att komma in i den digitala ringen då vi fick avslut på häst 1 och 2 förra fredagen och 3 samt 4 är strukna.

Har du inte ett budgivarkonto sedan tidigare och tänkt att vara med och ”slåss” om hästarna i kväll? Då måste du skaffa ett budgivarkonto och gör det så snabbt som möjligt då det tar en stund innan kontot blir färdigt så du kan lägga bud.

Budgivarkonto skaffar du på auktionssiten, krånglar det eller om du behöver hjälp så ring Jessica Adler (070-445 58 05) på Trottex.

Vill du bara följa auktionen utan att vara med och buda så gör du det via auktionssiten men vill du vara med och buda så måste du logga in på auktionssiten och då krävs det att du har skaffat ett budgivarkonto.

Återigen det tar en stund så skicka in din ansökan i god tid!

Vill du se filmer och bilder på kvällens auktionshästar och få koll på vilka som kommer säljas i kväll så är det bara att gå in på auktionssiten. Där hittar du också katalogsidan på varje häst.

Här kommer du till auktionssidan

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram