Image
Vi har pratat med vinnaren av det franska priset!

Vi har pratat med vinnaren av det franska priset!

Ni var många som ville vinna det franska priset i söndagens julkalender men tyvärr är det bara en som kan vinna och den lycklige vinnaren blev Johannes Youssef i Stenstorp!

Franskafärger ArtikelVi ringde och pratade med Johannes som först inte trodde på mig men sådana här saker skämtar man inte om! Johannes har fött upp några hästar tidigare men just nu stod han utan fölmärr men hans flickvän har en märr som vi kommer att använda berättade Johannes.

Stoet heter Cache Cache e Jocose-Marelle e Viking Kronos och hon fick sitt första föl 2023 ett sto efter Mister Hercules. Så avelskarriären är fortfarande bara i sin linda men det är ett mycket intressant sto då hon här helsyster till Activated som var ett av tre otroligt fina ston i en stark kull och som fyraåring vann hon både Drotting Silvias Pokal samt StoChampionatet! Activated var igång tidigt och vann som tvååring ASVT:s Trottex Auktionslopp.

Johannes kunde inte ge besked om vilken av hingstarna man kommer välja men vi kan nog lita på att det kommer diskuteras över jul och nyår och vägas fördelar mot varandra!

Vi kommer givetvis återkomma till Johannes längre fram när man har bestämt vilken hingst som Cache Cache kommer att gå till.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram