Image
Vi har pratat med årets första vinnare av en levandefölavgift!

Vi har pratat med årets första vinnare av en levandefölavgift!

Nu har vi pratat med vinnaren av årets första vinnare av en levandefölavgift i årets julkalender.

International Stallion samling hemsidanFörst ut blev Ing-Marie Johansson-Lemberg som hade turen att bli dragen på måndagsmorgonen som vinnare till Hayden Hanover.

Hayden Hanover är ingen ny hingst för Ing-Marie då hon faktiskt redan har en avkomma efter honom. Var roligt när jag tittade lite extra på Hayden Hanover när jag var inne på International Stallions hemsida så upptäckte jag att mitt föl var otroligt lik sin pappa i huvudet då han har precis samma teckning i ansiktet berättar Ing-Marie.

Hayden US Male kommer fölet att heta och han är född på USA´s nationaldag och mamman heter Boheme Somolli e Ganymede-Kamsine Somolli e Passionnant. Vi får se om jag tar henne igen men jag är otroligt nöjd med avkomman då han är tuff och framåt men även fin i kroppen.

Nu har Ing-Marie ytterligare några ston så hon hinner funderar över vilket av sina ston som hon skall utnyttja till det här fina priset som International Stallion har ställt upp med.

Är första gången Ing-Marie är med och tävlar, jag har helt missat att ni hade en julkalender med så här fantastiska priser säger Ing-Marie.

Vi kommer återkomma lite längre fram och se vad Ing-Marie landade på till slut och sedan ser vi framåt mot ytterligare en avkomma till Hayden Hanover i ”Stall Julkalendern”.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram