Image
Vi har bytt blad i almanackan och det står maj!

Vi har bytt blad i almanackan och det står maj!

Vi har nu kommit in i maj som är en härlig månad inte minst på grund av att maj månad alltid har en skön avslutning med Elitauktion och Elitloppshelg på Solvalla! I år kommer dessutom allt vara under samma "tak" då Elitauktionen har flyttat till Solvalla och nu får hela helgen en kickstart med GS75 tävlingar på Solvalla under fredagseftermiddagen och visningen av Elitauktionshästarna börjar vid klockan 10.00 vid Ridhuset strax utanför Solvallas stallentré. Sedan går Elitauktionen på Kongressen på Solvalla med start 19.00

Omslag Elitauktionskatalog shopVi har nu fått Elitauktionskatalogen till kontoret och den finns nu att beställa i vår webbshop och du betalar endast för frakten. Vi har också skickat ut katalogen till de våra travbanor så frågar efter den på din bana när du är på trav! Vill du läsa katalogen digitalt kan du klicka på bilden till vänster.

Också hög tid att boka sina platser på Solvalla och det blir toppsport vågar vi redan nu utlova med V75 Finaler på lördagen som brukar vara högklassiga och sedan travsport av yttersta världsklass på söndagen när Elitloppet avgörs!

Elitloppet håller alltid hög klass men i år är det helt klart något alldeles extra på gång och frågan är om vädrets makter är med oss om det till och med kan bli en putsning av världsrekordet?

Allt detta måste du uppleva på plats!

Beställ Elitauktionskatalog

Här kan du beställa biljetter till Solvalla samt travprogram för helgen 

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram