Image
Vi fortsätter vår presentation av våra samarbetspartners!

Vi fortsätter vår presentation av våra samarbetspartners!

Vi fortsätter att presentera våra samarbetspartners och idag har turen kommit till Easy KB. Easy KB ger alla en möjlighet att som hästägare – till en rimlig kostnad – uppleva spänning och glädje i gemenskap!

Easy KB har en smart modell för att köpa och äga häst tillsammans. Det är väldigt enkelt att samäga en tävlingshäst genom Easky KB. Easy KB sköter allt pappersjobb, såsom betalning av fakturor, bokföring, månadsredovisning, deklarationsservice med mera. Allt detta förebygger både juridiska och skattemässiga bekymmer.

Delägarna kan således relativt bekymmersfritt njuta av hästägandets stimulerande sidor fullt ut. Man kan i princip skräddarsy andelsägandet efter önskemål. Häst, tränare och bana väljer delägarna själva, men vi kan även förmedla kontakt mellan tränare och nya hästägare.

Easy KB hjälper så väl enstaka intresserade som kompisgäng, idrottsgäng, företagspersonal. Som kanske med hjälp av en tränare vill köpa en egen andelshäst på auktion eller direkt av uppfödare. Man erbjuder även andelar i hästar som redan finns i systemet eller nya hästar som tränare eller uppfödare valt att bjuda ut till försäljning via Easy KB. Någon prishöjande förmedlingsprovision tas ej ut av oss! En annan viktig detalj - värd att påpeka - är att man som delägare i Easy KB, ej är solidariskt betalningsansvarig. Varje andel "lever sitt eget liv" och ingen är ansvarig för mer än sina egna andelar.

Medlem i ASVT som tagit initiativ till och dragit ihop en komplett andelsgrupp om 20 andelar får 50% rabatt på uppläggningsavgiften (från ordinarie pris 500 kr per andel till rabatterat pris 250 kr per andel). Det ankommer dock på initiativtagande medlem att bestyrkasamt informera Easy KB om denna reducering vid själva uppläggningstillfället – d.v.s. det går EJ av administrativa skäl att åberoparabatten i efterhand.

Här kommer du till Easy KB's hemsida

Har du företag och är intresserad av att bli samarbetspartner med ASVT?

Kontakta ASVT:s generalsekretare Sara Lennartsson, telefon 070-748 03 93

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram