Image
Vår samarbetspartner Scandic står för luckan idag!

Vår samarbetspartner Scandic står för luckan idag!

Vi är nu i början av upploppet på årets julkalender när det bara är tre luckor kvar att öppna innan vi har klarat av resan till julafton!

Scandic Hotels är en hotellkedja, som ägs av börsnoterade Scandic Hotels Group. Huvudkontoret är i Stockholm, Sverige. Scandic Hotels huvudsakliga verksamhet är i de nordiska länderna. Förutom hotell i Sverige, Norge, Finland och Danmark har Scandic även hotell i Tyskland och Polen. 

Dagens fråga

Scandic hotell finns i norra Europa men framför allt i de nordiska länderna, i hur många orter i Sverige finns det ett Scandic hotell?

När du klurat ut svaret på dagens fråga så mejlar du in ditt svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan klockan 24.00. Glöm inte att skriva era adressuppgifter så Scandic vet vart de skall skicka priserna om ni har tur och blir dragen som en vinnare.

Behöver du hjälp med att lösa dagens fråga så kan ett bra tips vara att gå in på Scandics hemsida som du kommer till om du klickar på deras logga.

Scandic

Dagens priser

1:a pris En övernattning för två personer på valfritt Scandic hotell

2:a pris Hotellfrukost för två personer på valfritt Scandic hotell i Sverige

3:e pris Hotellfrukost för två personer på valfritt Scandic hotell i Sverige

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram