Image
TR Media delar ut julklapparna idag!

TR Media delar ut julklapparna idag!

Vi börjar så smått närma oss upploppet i årets julkalender. I onsdags kom en tidig julklapp för många då Rondens julnummer damp ned i brevlådan hos alla prenumeranter på Ronden. Idag är TR Media värd för dagens lucka och då kan du se till att säkra Rondens E-tidning i ett år!

Hos TR Media har man samlat Sveriges främsta varumärken för dig som älskar trav! Sedan starten har man skapat en portfölj med innovativa digitala produkter och fortsätter att ständigt bryta ny mark. Deras vision? Att få fler att älska trav!

Idag tävlar vi om Rondens E-tidning och just idag kvittar det vilken plats du kommer på prispallen för alla tre vinnarna får Rondens E-tidning i ett år.

Allt du behöver göra är att klura ut svaret på dagens fråga för att ha chansen att bli en vinnare!

Dagens fråga

TR Media är ett ledande mediebolag inom trav- och spelinformation som vars första produkt var Travronden som var starten till dagens TR Media, när startades Ronden?

Om du känner dig osäker på svaret så kan vi rekommendera ett besök på TR Medias hemsida och dit kommer du om du klickar på deras logga härunder.

TR Media hem

När du är nöjd med ditt svar så mejlar du in det till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Dagens priser

1:a pris Ett års abonnemang på Rondens E-tidning

2:a pris Ett års abonnemang på Rondens E-tidning

3:e pris Ett års abonnemang på Rondens E-tidning

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram