Image
Sulkysport drar upp spurten i årets julkalender!

Sulkysport drar upp spurten i årets julkalender!

Även idag är det ett travmediaföretag som står som värd för dagens lucka i ASVT:s julkalender. Är Sulkysport som idag axlar manteln som värd i julkalendern!

Sulkysport är numera främst en digital tidning. Man har plockat det bästa och mest läsvärda från veckotidningen och flyttat till sin levande hemsida som är under ständig utveckling. Förutom sin levande hemsida kommer man även ut med några tryckta specialnummer varje år.

Idag ligger det en fri inloggning till Sulkysport digitala plattform i ett kvartal och skall du ha chans att plocka hem något av dagens priser så gäller det att lösa dagens fråga.

Dagens fråga:

Sulkysport är främst ett digitalt media men ett antal gånger varje år så kommer man ut med tryckta specialtidningar. I vilken månad kommer deras Avelsnummer?

Behöver du hjälp att klura ut svaret till dagens fråga så är det ett bra stalltips att surfa in på Sulkysports hemsida för att finna svaret! Klicka på deras logga härunder så kommer du till deras hemsida.

sulkysport

När du löst dagens fråga så mejlar du in svaret till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Glöm inte att skriva dina kontaktuppgifter!

Dagens priser

1:a pris Kvartals inloggning till Sulkysport digitala plattform

2:a pris 2 Sulkysport buffar

3:e pris 1 Sulkysport buff

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram