Image
Sister Sledge vann ASVT:s Jubileumslöpning även i år!

Sister Sledge vann ASVT:s Jubileumslöpning även i år!

I kväll kördes Avelsföreningens Jubileumslöpning på Solvalla med hundratusen i förstapris och Nio damer gjorde upp om vinsten i årets lopp. Stor favorit på förhand var förra årets vinnare Sister Sledge.

Sister sledge artikelNär Sister Sledge höll upp ledningen och sedan fick bestämma tempot så var vi många som trodde att loppet skulle vara över. Nu märktes det dock att hon inte hade startat sedan slutet av september förra året för när Florist fick luckan från rygg ledaren i början av upploppet såg det kritiskt ut.

Nu är Sister Sledge e Father Patrick-Behindclosedoors e Andover Hall en klasshäst och sträckte snyggt på sig sista biten och det blev en knapp men säker vinst för Stall Zets fina sto!

Uppfödare till Sister Sledge är Sergent Stables LLC & Andray Farm i USA och vi säger grattis till alla inblandade i hästen!

Tvåa blev Florist e Wellino Boko-Angostura e Coktail Jet som är uppfödd av Björn Hultman och tredjeplatsen delades mellan Loaded Maria e Trixton-Liberte e Daguet Rapide som är uppfödd av Loaded Boys AB i Vaxholm och Carry Cash e Ready Cash-Carelia Boko e Varenne uppfödare Anders Karlsson & Jörgen Westholm.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram