Image
Nu är Elitauktionsveckan igång!

Nu är Elitauktionsveckan igång!

Nu är vi äntligen inne i Elitauktionsveckan och vi har också ett fantastiskt spännande Elitlopp att se framemot så vi har helt enkelt en supervecka framför oss!

Elitauktionen går på Scandic Infra City 26 maj och visningen av auktionshästarna börjar klockan 10.00 och håller på hela tiden fram till auktionen börjar då första hästen kommer in i ringen klockan 18.00.

Auktionen sker i Menhammar OnlineSales, hästarna kommer in i ringen och visar upp sig för alla matgäster och folket på läktaren men budgivningen sker som sagt i Menhammar OnlineSales så alla bud är digitala. Det är precis samma upplägg som fjolårets succé då vi sålde den dyraste hästen i Elitauktionens historia då Scarfo Pellini e Walner-Jullan e Juliano Star såldes för 1,8 miljoner men även genomsnittliga försäljningspriset, 347 357 kronor, var all time high med råge!

Här hittar du auktionssiten där du hittar bilder och filmer på auktionshästarna samt även katalogsidan. Det är också här du lägger dina bud under auktionen och budgivningen startar klockan 08.00 26 maj.

Till auktionssiten

Har du för avsikt att vara med och buda på hästar under auktionen tänk på att skaffa budgivarkonto i god tid och det gör du också på auktionssiten!

Här hittar du auktionsvillkoren till Elitauktionen

Här kan du läsa Elitauktionskatalogen

Kommer också att finnas Elitauktionskataloger fysiskt på auktionsområdet.

infor ElitauktionenVår Avelsexpert på ASVT Joakim Fredriksson har tillsammans med travprofilerna Mattias Djuse och Patrik Fernlund gått igenom årets Elitauktion häst för häst i fyra program. Vill du höra deras åsikter om hästarna så kan du antingen se deras avsnitt på YouTube eller lyssna på avsnitten i poddform.

Häst 1-25          YouTube

                             Podd

Häst 26-50        YouTube

                             Podd

 

Häst 51-75        YouTube

                             Podd

Häst 76-100      YouTube

                             Podd

Vill du äta under Elitauktionen så finns det möjlighet att äta en arenabuffé under Elitauktionen där du också ser auktionsringen. Mejla in din beställning till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Finns ett begränsat antal platser kvar så skynda dig att beställa om du vill sitta och äta under auktionen!

Här kan du se vad som finns på buffén samt dryckesmeny

Vi har också fått tillgång till ytterligare ett antal rum på Scandic Infra City men samma sak där skynda er att beställa för det är ett begränsat antal kvar.

Här kan du boka rum på Scandic via nätet

Du kan också ringa Scandic Infra City på 08-517 344 00

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram