Image
Nu är auktionssiten uppe till årets Elitauktion!

Nu är auktionssiten uppe till årets Elitauktion!

Nu är Elitauktionssiten uppe på Menhammar OnlineSales, det är här du kommer kunna se filmer och bilder på auktionshästarna allt eftersom säljarna skickar in det till oss. Du kan även läsa katalogsidan på varje häst här.

Elitauktionen går även i år på Scandic Infra City och det blir precis samma upplägg som förra året då vi slog både försäljningsrekord på en enskild häst, Scarfo Pellini e Walner-Jullan e Juliano Star som gick för 1,8 miljoner, men även genomsnittliga försäljningspriset, 347 357 kronor, var all time high med råge!

Det är budgivning i Menhammar OnlineSales som gäller vid Elitauktionen men precis som i fjol är hästarna på plats vid Scandic Infra City och visningen startar klockan 10.00 fredagen 26 maj.

Budgivningen öppnar auktionsdagen vid klockan 08.00 och precis som förra året kommer hästarna in i ringen under budgivningen och första hästen dyker upp vid 18.00 och som sagt är det bara digitala bud som gäller.

Här kommer du till auktionssiten

Vill du bo på Scandic under auktionen?

Vi påminner också om att vi har fått fler rum tillgängliga på Scandic Infra City och antingen ringer du till Scandic Infra City 08-517 344 00 och ange bokningskod BASV240523 eller så bokar du via nätet med samma kod.

Här kan du boka rum på Scandic via nätet

Rumspriser

Enkelrum 1395:-
Dubbelrum 1595:-
Superiorrum 1795:-

Vill du äta under auktionen?

Det kommer finnas möjlighet att sitta och äta en arenabuffé under Elitauktionen. Du kan boka din plats genom att mejla din anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa Tomas på 072-552 38 16.

Priset för arenabuffén är 575:-

Här kan du se vad som finns på buffén och vad du kan beställa att dricka

Finns även andra sätt att få mat på Scandic under auktionskvällen.

ASVT burgare och Öl

ASVT vickning efter auktionen

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram