Image
Nu har tomten delat ut den sista julklappen från 2020!

Nu har tomten delat ut den sista julklappen från 2020!

Nu har årets sista vinst i julkalendern 2020 landat hos Ulla Holm i Arvika. Var på julafton Ulla vann den fria levande fölavgiften som Menhammar ställde upp med och efter lite dividerande tillsammans med Menhammar så kom man fram till att Who’s Who skulle passa utmärkt till hennes sto.

Ulla HolmNär man ser bilden som Ulla skickat till oss när hennes nyförvärv är tre veckor så känns det som man var rätt ute att Who’s Who skulle passa bra till hennes sto för det är en snygg liten kille som har landat hos Ulla.

Den stolta mamman heter Emelia Way e Gazza Degato-Doc Lucky Way e Lucky Tilly och det blir hennes tredje föl och vi håller tummarna för att Ullas nyförvärv blir en liten stjärna på tävlingsovalen i framtiden!

Därmed har alla tre som vann 2020 och betäckte fått sina föl, kvar är Hans-Erik Larsson som fick flytta fram betäckningen tills i år och får därmed sin vinst 2023. Det ser dock lovande ut även för Hans-Erik då han har fått dräktigt med Django Riff och förhoppningsvis är snart hans Duchesse de Doll på väg hem från Frankrike med en liten Django Riffare i magen!

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram