Image
Nu går det att anmäla till Elitauktionen 2024!

Nu går det att anmäla till Elitauktionen 2024!

Snön ligger tjock och vintern har oss i ett ordentligt grepp men på ASVT Trottex är vi redan framme och tänker Elitauktion! Är klart att årets Elitauktion är 24 maj och arrangeras på Solvallas travbana. Anledningen till att vi överger Scandic Infra City är att Solvalla kör eftermiddagstrav 24 maj och då försvann Scandic Infra City som auktionsarena.

Elitauktionslogga artikelVisning av auktionshästarna kommer ske under fredagen vid ridhuset utanför Solvallas stallentré. Efter tävlingarna på Solvalla så kommer auktionen hållas på Kongressen så ni kan verkligen ha en heldag på Solvalla redan på fredagen! Vi kommer återkomma med hela programmet så snart alla detaljer är klara!

Sista anmälningsdag till årets Elitauktion är 14 februari och vi har öppnat uppför att vi skall ha 80 till 120 hästar på årets Elitauktion. Hästarna selekteras ut precis som tidigare i två etapper. Först efter enbart stam och sedan kommer vi åka runt och titta på de hästar som är med i slutselekteringen innan hästarna till årets Elitauktion väljs ut!

Nu är även auktionsvillkor och anmälningsblanketter klara och när ni har fyllt i er anmälningsblankett och skrivit under den så kan ni mejla den till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller kan ni skicka den med posten till

ASVT:s Trottex AB
c/o Stockholms Travsällskap
Box 20501
161 02 Bromma

Auktionsvillkor Elitauktionen 2024

Anmälningsblankett Elitauktionen 2024

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram