Image
Julkalenderhästen vann på V75!

Julkalenderhästen vann på V75!

När vi på ASVT arrangerade julkalendern för andra gången 2018 så vann Madeleine Djupdahl Brolines International AB:s bidrag det året i julkalendern en levandefölavgift till Quite Easy U.S. Det var startskottet till sagan om Zebulon!

Zebulon1Madeleine skickade sitt sto Global Kyanite till Broline för att träffa Quite Easy U.S. 2019 och 2020 föddes Zebulon e Quite Easy U.S.-Global Kyanite e Varenne, på bilden till vänster tillsammans med sin mamma. Zebulon började sin karriär lovande och varit framgångsrik och idag så var det dags för första V75 vinsten när Eskilstuna arrangerar V75 tävlingar.

Öppnade bra från sitt andraspår och det såg ut som man skulle få ett fint slagläge i andraspår men efter lite körning så satt man plötsligt i dödens. Var friskt tempo första varvet om med Zebulon i dödens så trodde man att det skulle bli svårt att vinna. I sista sväng så såg Zebulon stark ut och inne på upploppet plockade man ned ledaren och avvisade alla frågor från övriga och nu fattas det bara några kronor till halvmiljonen för julkalenderhästen Zebulon och sagan fortsätter säkert!

Så stort grattis till uppfödare Madeleine Djupdahl och ägare Petras HB samt tränaren Maria Törnqvist! Snart dags för julkalendern 2025 och förhoppningsvis skapar vi nya sagor då!

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram