Image
Idag har turen kommit till Videquus!

Idag har turen kommit till Videquus!

Vi närmar oss slutet av vår presentation av våra samarbetspartners men det är fortfarande några kvar! Idag är det dags att presentera vår senaste samarbetspartner Videquus!

Med hjälp av Videquus kan du ta ditt hästägande till nästa nivå! Kom hästen till ro trots ny boxgranne igår kväll? Kom jag ihåg att byta täcket innan jag gick? Vilken tid kom de ut i hagen i morse är till exempel saker Videquus kan hjälpa dig med!

Videquus är mycket mer än en vanlig kamera. Det är en världsunik kameratjänst med avancerad AI, komprimerad till en lättanvänd app där du alltid kan följa din häst. Kameran lär känna hästens unika beteende och om något verkar vara fel får du ett larm direkt till din mobil. Med Videquus är du nära, även när du inte kan vara i stallet!

Kort och gott kan man säga att du får ett föllarm och en kamera i en och samma produkt. Som medlem i ASVT har du för närvarande ingen startavgift och hela 50% rabatt på månadsavgiften i fem månader. Uppge ditt medlemsnummer vid beställning för att få rabatten, vet du inte ditt medlemsnummer så mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så skickar vi ditt medlemsnummer eller kan du kolla på baksidan på senaste numret av Travhästen så står ditt medlemsnummer där.

Vill du läsa mer om Videquus så klicka på deras logga härunder så kommer du till deras hemsida.

videquus logga artikel

 

Har du ett företag och är intresserad av att bli samarbetspartner med ASVT?

Kontakta ASVT:s generalsekretare Sara Lennartsson, telefon 070-748 03 93

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram