Image
I morgon slår vi upp portarna på Solvalla stallbacke för dag ett av Kriterieauktionen 2022!

I morgon slår vi upp portarna på Solvalla stallbacke för dag ett av Kriterieauktionen 2022!

I morgon går startskottet för Kriterieauktionen då vi startar upp första visningsdagen för hästarna som skall säljas under torsdagen klockan 10.00. Sedan fortsätter vi fram till söndag med visningar under dagen och auktion på kvällen. På lördagen slår vi dock upp portarna redan klockan 09.00 för visning av hästarna för att ge de tränare som senare under dagen skall till Färjestads V75 omgång chansen att komma och besikta auktionshästar innan man beger sig mot Karlstad.

Alla är givetvis välkomna till Solvallas stallbacke om inte annat för att njuta av alla fina hästar som är på plats. Här nedan kan du se vilka hästar som säljs och visas de olika dagarna samt var de står på Solvalla. Vi kommer finnas i stallbacksentrén till Solvalla och dela ut kataloger och stalllistor.

Visningshästar torsdag

Visningshästar fredag

Visningshästar lördag

Visningshästar söndag  

Översiktsbild av Solvallas stallbacke

Starttiderna för själva auktionerna är 18.00 alla kvällar förutom lördagen för då börjar vi klockan 19.00.

Vill du vara kvar och följa auktionen i Bistron på Solvalla via storbildsskärm så har vi lite biljetter i inskrivningen på Solvalla stallbacke och det är först till kvarn som gäller! Pershing kommer också att vara öppet på stallbacken och lunch serveras mellan 11.00-14.30. Hamburgare och á la carte serveras mellan 17.00-20.00.

Här kommer du till auktionssidan där du kan se filmer och bilder på auktionshästarna

Till auktionssidan

Tänk på att det är en digital auktion i Menhammar OnlineSales så du måste skaffa dig ett budgivarkonto innan auktionen om du vill vara med och bjuda på någon häst under auktionskvällarna. Budgivarkonto kan du ansöka om på auktionssidan, tänk på att det tar en stund så var ute i god tid men din ansökan om budgivarkonto!

 

 

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram