Image
Har du koll på dina medlemsförmåner?

Har du koll på dina medlemsförmåner?

Som medlem i ASVT har du en hel del förmåner hos våra olika samarbetspartners. Vi tänkte att vi skulle presentera våra samarbetspartners och vilka förmåner du som medlem har hos dem här på vår hemsida under början av året! För enkelhetens skull så presenterar vi dem i bokstavsordning så först ut blir Adriansson Advokatbyrå.

Adriansson logga Juridik kan vara snårig och svår att ha koll på för oss vanliga människor så därför känns det bra att ha Adriansson Advokatbyrå som en samarbetspartner!

Oavsett om du är uppfödare, hästägare, proffs eller amatör uppstår det ibland juridiska frågetecken i samband med kontrakt, köp eller försäljning. I värsta fall leder ofullständiga kontrakt/avtal till obehagliga tvister, som kan ta år att reda ut.

Adriansson Advokatbyrå har lång erfarenhet av att hjälpa till vid såväl avtalsskrivning som vid i efterhand uppkomna tvister. Det kan handla om allt från dolda fel där Adriansson Advokatbyrå kan hjälpa till att driva eventuella skadeståndskrav eller avtalsgranskning inför ett köp. Genom ditt medlemskap hos ASVT får du 15 minuters fri rådgivning av deras juridiska experter.

Adriansson Advokatbyrå har som mål att ligga i framkant i en ständigt föränderlig bransch kräver ständigt nya infallsvinklar, kreativitet och innovationsförmåga. En bra advokat söker lösningar utanför den traditionella boxen och löser problem utan bundenhet till gamla vanor. Man är en modern, prestigelös och kompetent advokatbyrå med bred kunskaps- och erfarenhetsbas. Deras upptagningsområde är främst Stockholms-, Upplands- och Västmanlands län men vi har klienter över hela landet.

Av denna anledning har geografiskt fördelaktiga Knivsta, med dess närhet till Arlanda – och därmed hela Sverige – valts som bas för sin verksamhet. För att hålla en hög servicegrad för våra Stockholmsklienter har vi även ett mottagningskontor i Stockholm.

Förutom tvistlösning och processrätt som vi hästmänniskor oftast kommer i kontakt med så sysslar man också med bostadsjuridik, bygg & entreprenad samt fastighetsrätt.

Skulle du behöva utnyttja din medlemsförmån hos Adriansson Advokatbyrå så kontaktar du Karl Bertrandt på 076-009 16 62 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Har du företag och är intresserad av att bli samarbetspartner till ASVT?

Kontakta ASVT:s generalsekreterare Sara Lennartsson, 070-748 03 93 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram