Image
Har du bokat plats på rundvandringen på Elitauktionen?

Har du bokat plats på rundvandringen på Elitauktionen?

Elitauktionen är bara drygt en vecka bort och årets Elitauktion är kanske den bästa vi någonsin anordnat då katalogen får det att vattnas i munnen på oss stamnördar!

Nu är det ju inte bara en auktion som skall genomföras utan det finns andra spännande aktiviteter runt Elitauktionen. Vi har en mässa där företag med travanknytning ställer ut och visar upp sig och sedan har vi även en rundvandring på Elitauktionen.

Du kanske inte vet riktigt hur det fungerar på en auktion och vill se in lite bakom kulisserna då är det här ett tillfälle du inte får missa! Ni kommer att guidas av Jenny Nilsson, uppfödare till Celeber hästarna ni minns väl Tamla Celeber! Till sin hjälp kommer Jenny har någon travtränare och man kommer gå igenom hur man köper en häst och hur går man vidare efter köpet.

Ni kommer också besöka några säljare på auktionen och titta på hästarna och prata om deras exteriör. Antalet platser är begränsat så först till kvar gäller och skicka er anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 23 maj!

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram