Image
Elitauktionsdagen är äntligen här!

Elitauktionsdagen är äntligen här!

Vi har väntat länge och jobbat mycket inför den här dagen men nu är den äntligen här Elitauktionsfredagen! Startskottet går klockan 10.00 idag när visningen av auktionshästarna börjar vid Ridhuset utanför Solvallas Stallentré. Kommit lite regn i natt och lite stänk nu på morgonen men prognosen säger att det skall bli bättre väder för varje timme och inte komma något mer regn under visningen så perfekt väder om prognosen stämmer!

Auktionen börjar klockan 19.00 i kväll och Kongressen är slutsåld men även Ströget kommer vara öppet under hela auktionskvällen med lättare förtäring och dryck av alla de slag! Auktionen kommer att visas på Intern-TV och vill du lägga bud på någon häst så är det Menhammar OnlineSales som gäller.

Tänk på att skaffa budgivarkonto i god tid innan auktionen om du skall lägga digitala bud då det krävs lite handpåläggning från oss och det kan ta en stund under auktionen så som sagt skaffa det i god tid innan auktionen börjar! 

Här kommer du till auktionssidan där du kan se filmer och bilder på hästarna samt ansöka om budgivarkonto.

Auktionssida

Har du ett budgivarkonto sedan tidigare så måste du in och godkänna auktionsvillkoren för Elitauktionen på auktionssidan.

Information

 

ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.

 

logo liggande

Följ oss

 

Följ oss på våra sociala kanaler. Där finns det mesta av det bästa. 

Facebook
Instagram